آیا می دانید برای تهیه کره پسته بسته بندی که طعم عالی و قیمتی مناسب داشته باشد و بتوانید آن را بدون واسطه از کارخانه تولیدی خرید نمایید چه باید بکنید و از چه اشخاصی باید راهنمایی بگیرید؟
چرا مردم طعم کره پسته را می پسندند و بهترین برند برای خرید کره پسته کدام است؟
صنعت تولید پسته در ایران جزو صنایع کشاورزی مهم و اساسی به شمار می رود. تولید پسته در ایران بخش زیادی از شغل های مردم استان هایی همچون کرمان، خراسان و یزد را تشکیل داده است. می توان گفت این محصول در گروه بزرگترین و مهمترین محصولات صادراتی از ایران به شمار می آید که کشور های دیگر با توجه به طعم اصیل پسته ایرانی آن را خریداری می کنند که می تواند ارز آوری بسیار خوبی را برای ایران داشته باشد.
همین مورد پسند بودن طعم پسته ایرانی سبب شده تا مردم شیفته طعم کره پسته نیز بشوند. کره پسته محصولی است که از ترکیب شدن مغز پسته درجه یک به علاوه شکر تهیه می شود. بدون ماده نگهدارنده باید باشد تا این مواد روی سلامتی مصرف کنندگان اثر بدی نگذارد. به هنگام باز کردن شیشه کره پسته در سفره صبحانه عطر پسته را استشمام خواهید کرد. رنگ جذاب سبز آن می تواند خیلی راحت کودکانی را که به راحتی صبحانه نمی خورند را جذب کند.
اولین مرکز تولید کننده و می توان گفت اولین مخترع کره پسته در ایران، مرکز تولیدی سلوی می باشد. تهیه کره پسته با فرمولاسیون مشخص و با پیروی از استاندارد های لازم، به همراه استفاده از محصولات پسته کاملا بهداشتی و به دور از هر گونه آلودگی از این مرکز انجام شد. بسیاری از مردم که به استان کرمان در گذشته سفر کرده اند کره پسته را به عنوان یک صبحانه فانتزی و بسیار خوشمزه به یاد می آورند که تمایل دارند مجددا طعم لذیذ آن را تجربه کنند.
در حال حاضر اگر می خواهید انواع کره پسته که تمامی مجوز ها و استاندارد های لازم را داشته باشد، محصولی که با خیالی راحت بتوانید به صورت فله و بسته بندی با ماندگاری بالا و طعمی عالی برای صبحانه خود و یا کارگاه شیرینی پزی خود انتخاب کنید، اگر می خواهید بهترین کره پسته و خمیر پسته را برای بازار صادراتی با قیمت مناسب و کیفیت برتر انتخاب کنید می توانید برند بنه سبز و یا سلوی را انتخاب نمایید.
تهیه کره پسته بندی بدون واسطه
اگر شما به دنبال خرید کره پسته باشید به چه مراکزی مراجعه می کنید؟ قطعا اگر میزان خرید شما اندک باشد و برای مصرف صبحانه خانواده خود لازم داشته باشید تشخیص می دهید که به چند مغازه در سطح شهر خود مراجعه کنید. اگر نتوانستید این محصول را پیدا کنید فورا به سراغ اینترنت خواهید رفت و قطعا سایت هایی را می بینید که به تهیه کره پسته بسته بندی از کارخانه ها پرداخته اند و به صورت خرده فروشی در سایت خود قرار داده اند.
اما اگر به دنبال تهیه کره پسته بسته بندی در حجم عمده هستید قطعا در ابتدای کار در اینترنت جستجو می کنید تا مرکز تولید آن را پیدا کنید تا بتوانید بدون واسطه از کارخانه خرید خود را انجام دهید. در فضای اینترنت می توانید حتی نمونه بسته بندی ها را به راحتی مشاهده کنید و حتی در برخی سایت ها لیست قیمت را ببینید.
سایت پیش روی شما سایت تولیدی کره پسته بنه سبز و سلوی در ایران می باشد که محصولات خود را در انواع بسته بندی شیشه ای و فله در ظرف های پلاستیکی یک و نیم و چهار کیلویی عرضه می کند. شما می توانید با خیالی آسوده سفارش خود را بعد از ارتباط گیری با این مرکز در شهر خود با کمترین هزینه دریافت کنید.
آیا بین کره پسته بسته بندی و کره پسته فله تفاوتی وجود دارد؟
ابتدا بهتر است تعریفی که هر چند ممکن است برای شما نیاز نباشد، اما در مورد کره پسته بسته بندی و فله ارائه دهیم.
- کره پسته بسته بندی: به کره پسته ای می گویند که معمولا در بسته بندی های کوچک پر شده و وارد بازار می شود. این بسته بندی می تواند از مقدار ۵۰ گرم تا حدود ۵۰۰ گرم حتی باشد. عموما بهتر است از بسته بندی شیشه ای استفاده شود تا طعم و کیفیت پسته در مدت زمان یکسال تغییر نکند. معمولا این نوع کره پسته را برای وعده صبحانه و کلا برای مصرف خانواده ها استفاده می شود. کره پسته بسته بندی این مرکز تولیدی با برند بنه سبز است که دارای بسته بندی شیشه ای است و حجم کره پسته داخل بسته بندی حدود ۱۸۵ گرم است. در عکس بالا این بسته بندی را مشاهده می کنید.
- کره پسته فله: کره پسته فله به کره پسته ای گفته می شود که عموما در بسته بندی های بزرگتر از ۵۰۰ گرم در کارخانه پر می شود. معمولا این نوع کره پسته فله برای ابمیوه فروشی ها و یا قنادی ها به عنوان یک ماده اولیه استفاده می شود. مثلا کره پسته فله در این مرکز تولیدی در طرف های پلاستیکی حدود ۱/۵ و ۴ کیلویی عرضه می شود.
اما اصولا تفاوت کیفیتی بین کره پسته صبحانه ای که در بسته بندی شیشه ای تولید می شود با کره پسته فله ای وجود دارد. کره پسته بسته بندی دارای کیفیت بالاتری است چون برای صبحانه استفاده می شود. اما اگر برخی مشتریان که در محصولات خود مثلا شیر پسته، بستنی، شیرینی نیازمند یک کره پسته با کیفیت بسیار بالا در حد همان کره پسته صبحانه ای هستند می توان برای آن ها به صورت فله نیز این محصول را تولید کرد. در کل تفاوت این دو محصول در کیفیت و نوع پسته و میزان شکر استفاده شده می باشد.