چه نوع بسته بندی هایی برای نگهداری کره پسته مناسب هستند؟ بازار این محصول در ایران و خارج از ایران چگونه است؟ آیا امکان سفارش تنوع طعم وجود دارد؟ فرآیند آماده سازی کره پسته در کارخانه های صنعتی انجام می گیرد که در آخرین مرحله باید کار بسته بندی و پلمپ کردن بسته انجام گیرد. ظروف شیشه ای و پلاستیکی کاملا مناسب برای کره پسته می باشند و هم در داخل و خارج بیشتر از این دو جنس بسته بندی استفاده می شود. در گروه هایی از کره پسته امکان تولید طعم هل، زنجبیل و وانیل وجود دارد.
بازار کره پسته بسته بندی در ایران
شرکت صادرات پسته مشاور فروش: خانم حمیدی |
||
مشاور مشتریان: 09136652170 |